Gastenboek

Hier delen we enkele reacties van onze La Belle Vue gasten.

"Mireille en Luuk, wat een super weekend hebben we gehad! Het mooie weer, op de fiets naar 'Wonderfeel' om dagen te genieten van mooie muziek, de gemoedelijke sfeer en de gemoedelijkheid van deze B&B, ook met wat slechter weer, een stuk verder kunnen borduren aan de geboorte tegel voor ons tweede kleinkind dat komt. Natuurlijk het heerlijke comfort en meer dan uitgebreide ontbijt, lekkere bed en jullie gastvrijheid is de warme saus over dit alles heen. Als het kan, tot volgend jaar weer!"
Theo & Anja
" Deze keer een bliksembezoekje. Net zo intens en hevig als 'Ciara' en 'Dennis', de stormen! Maar net als eerdere bezoekjes hebben wij weer genoten van jullie gastvrijheid! En speciaal voor Luuk: 'Vooral doorgaan'!! Giga knuffels, op terug naar Italia!!"
Juip en Cindy
"Wat een geweldig werk-/ ontspan weekend heb ik hier bij jullie gehad tijdens 'corona 'tijd even van huis in eigen dorp notabene! Even gedachten en werk verzetten! Genietend van de rust, een wandeling, een overweldigend ontbijt en een praatje heb ik genoten van mijn verblijf. Vol goede moed en hervonden energie ga ik naar huis om in een gezellige sfeer, samenwerkend onze bezigheden op te pakken. Dank voor de gastvrijheid, de gezelligheid, de rust in jullie stulpje, ik zal nog vaak hier aan terugdenken, ik rijd minimaal 3x per week langs, haha.."
Nicole
" Wat hebben we genoten van jullie fantastische B&B. Op en top gastheer en gastvrouw. Wij hebben heerlijk gefietst in deze prachtige omgeving, het heeft ons aan niets ontbroken, alles, alles goed voor elkaar! Ps.: Mireille, bedankt voor je lieve kaartje! Heel hartelijk bedankt en wie weet oan't sjen!"
Geert en Ans uit Drachten
"Wat hebben we genoten van jullie smaakvolle B&B! Alleen werkte het weer niet mee, het was 35- 38 graden!! TE warm! Mireille heeft ons een paar eetadresjes aan de hand gedaan, heerlijk gegeten aldaar even als het ontbijt in deze B&B, gezellig buiten! Al met al een uitstekende accomodatie en lieve eigenaren. Wij vertrekken retour, naar Groenlo."
Peter en Jaqueline
" Wij genieten hier een weekend, aangeboden door onze kinderen die in Hilversum wonen. Wat hebben jullie hier een mooie plek gemaakt! Dank voor het gastvrij onthaal en de fijne ontmoeting! Ps.: 4 ooievaars gezien in het weiland!
Arthur en Carolien
"Hartelijk bedankt!!...voor jullie gastvrijheid en het mogen genieten in jullie B&B. Even alleen er tussenuit, tot rust komen, lezen, een wijntje er bij, dat doet een mens goed! Ook genoten van de heerlijke ontbijtjes. Nu weer terug naar gezin en werk, maar ik kan er weer tegenaan! Zal nog vaak terugdenken aan dit heerlijke weekend, heb écht genoten!! Ik hoop dat jullie nog veel mensen in de watten mogen leggen, want dit gun ik iedereen! Liefs!"
Anita
" Mireille en Luuk, hartelijk dank voor jullie gastvrijheid en goede zorgen naar ons, gedurende het heerlijke verblijf in 'La Belle Vue'. We hebben zelfs buiten kunnen ontbijten gedekt met een bloemetje!! Op jullie advies lekker gegeten bij 'Brasserie Geesje' , een aanrader! We hebben ook nog een bootje gehuurd bij 'Jachthaven Kortenhoef' en vandaag de hele dag doorgebracht in 'Beeld en Geluid' in Hilversum. Een soort mini vakantie! Lekker bed, mooi uitzicht, prachtige badkamer met alles d'rop en d'ran, wat wenst een mens nog meer! Nu weer terug naar Aerdenhout. Ps.1: De lavendel rook heerlijk! / Ps.2: Toch jammer van de kippen die geen eitjes wilden leggen, haha... / Ps.3: Vergat ik nog hoe fijn het was om die kleine attenties te ontvangen: flesje wijn, nootjes, druifjes...CHAPEAU!
Carla en Maarten
" Wij hadden de omgeving al verkend met de fietsen van de verhuur die jullie ons aangeraden hadden. Zelfs de bladeren werden geveegd voor ons gastenverblijf! Alles piekfijn verzorgd en in orde! We kregen zelfs een 'slinger' van jou naar de fietsverhuur als Limburgers hadden we van dat woord nog nooit gehoord, haha...Wij noemen dat een 'lift', haha... Bovenop de luxe kamer, kwam het nog luxere ontbijt met alles er op en er aan, heerlijk met het wijdse uitzicht! Bedankt, we gaan weer helemaal relax naar het Zuiden!"
Ruud & Marco
"Ik was hier met mijn zoontje van 7 jaar en we hebben het hier fantastisch naar ons zin gehad. Het huisje is heel stijlvol en de ontvangst was zeer gastvrij en hartelijk. Het ontbijt was perfect! Ik zal deze B&B zéker aan iedereen aanbevelen en hoop hier zeker nog eens terug te keren. Bedankt voor alles!"
Maxim & Boele
"Jullie hebben het goed voor elkaar in deze B&B, het is écht compleet! Ook aan 'kleine dingen' denken jullie: -naaigereitje, - make- up spiegel, extra aanrecht-doekjes, kortom je grijpt nooit mis! De hartelijke ontvangst vergeten we niet en graag komen we weer eens zoals inmiddels is afgesproken. We hopen dat het jullie goed blijft gaan met jullie grote gezin!"
Tom & Ans
"Na een lange fietstocht zijn we allerhartelijkst ontvangen en konden even bijkomen op jullie terras met wat te drinken en lekkere hapjes. We hebben zalig geslapen en genoten van het ontbijt! Nu helemaal klaar voor de volgende 65 kilometers vandaag!"
Jef & Mariska
"Een kado van onze kinderen voor ons 45- jarig huwelijk in jullie B&B. Dat was voor ons een geweldige ervaring. Zo gastvrij, zo gezellig, zo uniek! Jullie zijn hele lieve mensen en voor de gasten een warm bad! We hebben genoten van de omgeving, jullie etentje, lekkere ontbijt en de mooie accommodatie, dus niets dan goeds. Wij wensen jullie nog vele gasten toe! Na 4 dagen verblijf gaan we met een goed gevoel weer naar huis in Limburg, weer naar onze gasten in Weert!"
Hein & Joke
"Heel erg bedankt voor het fijne verblijf en de goede zorg. Heerlijk om even aan de drukte te kunnen ontsnappen! Het ontbrak ons aan niets: heerlijk ontbeten en een heerlijk diner bij 't Swaentje' in 's Graveland. Geniet nog lang van jullie fijne plek hier en tot de volgende keer!"
Rob & Julia
"Prachtig plekje! Erg mooi ingericht op een unieke plaats! Bedankt voor jullie gastvrijheid, we zullen deze stek zeker aanbevelen in onze omgeving! En eigenlijk moeten we nog een keer terugkeren om de zon te zien schijnen in Kortenhoef, alhoewel…het samen onder de grote paraplu ook heel romantisch was. Bedankt voor het lenen!"

Ps: "We kunnen er weer tegenaan! Heerlijk genoten en nu weer op weg naar onze 4 lieverdjes."
Jan & Joanne
"Een inspirerende cursus: Een luxe om een paar dagen alleen te zijn en een 'warm bad' als onderkomen! Dank voor het verblijf in jullie smaakvol ingerichte huisje onder de zon. Ik kom terug en spreek het voort!"

"Lieve groet, Kitty"
Kitty L.
"De woorden die als eerste in mij opkwamen: oase van rust, zen. Jullie B&B is heel stijlvol ingericht en ademt rust uit. Wat zijn jullie ontzettend gastvrij, het ontbrak ons aan niets! We komen absoluut terug, zeker voor het uitgebreide Franse ontbijt…..en vooral…die yoghurt!!"
Paul & Elvie
“Mijn moeder en ik hebben hier onze laatste dag van onze fietsvakantie mogen slapen en we hebben ronduit genoten! Het onthaal was zeer hartelijk (we hebben zelfs een wijntje in de tuin met Luuk en Mireille gedronken) en de B&B is prachtig. Het ontbrak ons werkelijk nergens aan en alle wensen die we nog hadden werden vervuld. Wat een fijne plek en wat een leuke mensen! We komen hier zeker nog eens terug.”
Inez van Stroe & Birgitta lem
" Wij mochten de spits afbijten, wat een eer. Na een gezellige middag te midden van palingrokers en een avond bij "De Open Keuken" hebben we heerlijk geslapen. Alles is tot in de puntjes verzorgd. Wij kijken terug op een heerlijk verblijf.”
Han & Willy uit Lichtenvoorde
"We hebben hier een heerlijk weekend gehad! Van de enthousiaste, hartelijke ontvangst, de prachtige kamer en badkamer, het mooie uitzicht, heerlijke bedden en het super uitgebreide ontbijt, alles was in één woord: fantastisch."
Silvo & Rebecca
"Het ziet er allemaal prachtig uit en niet te vergeten 'a house with a view'. Wij hebben heerlijk geslapen. Een extra dimensie is de beleving als oud-eigenaar van dit huis ongeveer 35 jaar geleden, toen hebben we het huisje van rode bakstenen, wit geschilderd. In de B&B bouwden we kano's en optimisten zeilbootjes."
Ernst & Joke de Zwart