Gastenboek

Hier delen we enkele reacties van onze La Belle Vue gasten.

"Ik was hier met mijn zoontje van 7 jaar en we hebben het hier fantastisch naar ons zin gehad. Het huisje is heel stijlvol en de ontvangst was zeer gastvrij en hartelijk. Het ontbijt was perfect! Ik zal deze B&B zéker aan iedereen aanbevelen en hoop hier zeker nog eens terug te keren. Bedankt voor alles!"
Maxim & Boele
"Jullie hebben het goed voor elkaar in deze B&B, het is écht compleet! Ook aan 'kleine dingen' denken jullie: -naaigereitje, - make- up spiegel, extra aanrecht-doekjes, kortom je grijpt nooit mis! De hartelijke ontvangst vergeten we niet en graag komen we weer eens zoals inmiddels is afgesproken. We hopen dat het jullie goed blijft gaan met jullie grote gezin!"
Tom & Ans
"Na een lange fietstocht zijn we allerhartelijkst ontvangen en konden even bijkomen op jullie terras met wat te drinken en lekkere hapjes. We hebben zalig geslapen en genoten van het ontbijt! Nu helemaal klaar voor de volgende 65 kilometers vandaag!"
Jef & Mariska
"Een kado van onze kinderen voor ons 45- jarig huwelijk in jullie B&B. Dat was voor ons een geweldige ervaring. Zo gastvrij, zo gezellig, zo uniek! Jullie zijn hele lieve mensen en voor de gasten een warm bad! We hebben genoten van de omgeving, jullie etentje, lekkere ontbijt en de mooie accommodatie, dus niets dan goeds. Wij wensen jullie nog vele gasten toe! Na 4 dagen verblijf gaan we met een goed gevoel weer naar huis in Limburg, weer naar onze gasten in Weert!"
Hein & Joke
"Heel erg bedankt voor het fijne verblijf en de goede zorg. Heerlijk om even aan de drukte te kunnen ontsnappen! Het ontbrak ons aan niets: heerlijk ontbeten en een heerlijk diner bij 't Swaentje' in 's Graveland. Geniet nog lang van jullie fijne plek hier en tot de volgende keer!"
Rob & Julia
"Prachtig plekje! Erg mooi ingericht op een unieke plaats! Bedankt voor jullie gastvrijheid, we zullen deze stek zeker aanbevelen in onze omgeving! En eigenlijk moeten we nog een keer terugkeren om de zon te zien schijnen in Kortenhoef, alhoewel…het samen onder de grote paraplu ook heel romantisch was. Bedankt voor het lenen!"

Ps: "We kunnen er weer tegenaan! Heerlijk genoten en nu weer op weg naar onze 4 lieverdjes."
Jan & Joanne
"Een inspirerende cursus: Een luxe om een paar dagen alleen te zijn en een 'warm bad' als onderkomen! Dank voor het verblijf in jullie smaakvol ingerichte huisje onder de zon. Ik kom terug en spreek het voort!"

"Lieve groet, Kitty"
Kitty L.
"De woorden die als eerste in mij opkwamen: oase van rust, zen. Jullie B&B is heel stijlvol ingericht en ademt rust uit. Wat zijn jullie ontzettend gastvrij, het ontbrak ons aan niets! We komen absoluut terug, zeker voor het uitgebreide Franse ontbijt…..en vooral…die yoghurt!!"
Paul & Elvie
“Mijn moeder en ik hebben hier onze laatste dag van onze fietsvakantie mogen slapen en we hebben ronduit genoten! Het onthaal was zeer hartelijk (we hebben zelfs een wijntje in de tuin met Luuk en Mireille gedronken) en de B&B is prachtig. Het ontbrak ons werkelijk nergens aan en alle wensen die we nog hadden werden vervuld. Wat een fijne plek en wat een leuke mensen! We komen hier zeker nog eens terug.”
Inez van Stroe & Birgitta lem
" Wij mochten de spits afbijten, wat een eer. Na een gezellige middag te midden van palingrokers en een avond bij "De Open Keuken" hebben we heerlijk geslapen. Alles is tot in de puntjes verzorgd. Wij kijken terug op een heerlijk verblijf.”
Han & Willy uit Lichtenvoorde
"We hebben hier een heerlijk weekend gehad! Van de enthousiaste, hartelijke ontvangst, de prachtige kamer en badkamer, het mooie uitzicht, heerlijke bedden en het super uitgebreide ontbijt, alles was in één woord: fantastisch."
Silvo & Rebecca
"Het ziet er allemaal prachtig uit en niet te vergeten 'a house with a view'. Wij hebben heerlijk geslapen. Een extra dimensie is de beleving als oud-eigenaar van dit huis ongeveer 35 jaar geleden, toen hebben we het huisje van rode bakstenen, wit geschilderd. In de B&B bouwden we kano's en optimisten zeilbootjes."
Ernst & Joke de Zwart