Ons verhaal

Wij zijn Luuk en Mireille. Een samengesteld gezin. Nu onze 6 kinderen groot en de deur uit zijn, zochten we voor ons samen een nieuwe plek én vonden een ‘droom’ in het mooie kunstenaarsdorp Kortenhoef op het randje van het Gooi.

Mireille Veelo

Mireille Veelo

Drie dagen per week ben ik doktersassistente in een groot Amsterdams ziekenhuis. Ik ben moeder van drie lieve volwassen dochters en inmiddels oma van vijf kleinkinderen en tevens partner van Luuk met ook drie volwassen kinderen met maar liefst vijf kleinkinderen. Fantastisch vinden we zo’n groot gezin!

Hier lopen een aantal gezellige kippen rond die ons van heerlijke verse eitjes voorzien. Ik voel mij een mensenmens die het anderen graag naar de zin wil maken en dat straalt onze B&B volgens velen zeker uit! Genieten van het leven is mijn motto.

Luuk Degen

Als man van Mireille is het leven altijd in beweging. Nu met onze fantastische B&B staat onze mooie locatie ook open voor gasten. Zij kunnen meegenieten van de plek, het uitzicht en de omgeving. Zelf heb ik leuk werk als adviseur in hypotheken & verzekeringen en wanneer ik rond 18.00 u thuiskom, vind ik het leuk om te koken. Ik voetbal en tennis en houd van goede gesprekken en gekheid met vrienden.